Pynte T-shirts!...

Beautiful Bohemians…

Synes lige I skulle ha lidt eyecandy 🙂
Er igang med at farve mit hår lysere, lidt af en proces! Først pille et par nuancer af, for så at farve det den ønskede farve… Det tar sin tid! Og så kunne jeg jo lige bruge ventetiden på at dele lidt inspiration med jer 😉
Jeg er dybt fascineret af boheme looket. Har jeg egentlig altid været, men er jo også et barn af boheme tiden, så måske derfor… Jeg elsker denne måde at mixe tingene på. Må indrømme at jeg mest er til den afdæmpede farveskala, holder mig mest i pudder og pasteller, sort, hvid og brun.
Mendet er kombinationer der tiltrækker mig.
At mixe materialerne, det gir bare det skønneste udtryk synes jeg.
Solen kigger også frem, så måske derfor den sommerlige boheme stil lokker…
Håber I har en fantastisk dag derude, Møs…
A little eyecandy for you all outthere 😉
While colering my hair, I thought I would share some beautiful pictures with you.
I love the bohemian style, and always have. Being a child of the boho age could be why 😉
I keep my color scheme in powder, pastels, black, brown and white, but still love to wear some boho factor in the mix of materials…?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pynte T-shirts!...