In Silence...

Long time no see…

Jeg har været en super dårlig blogger her på det sidste!
Der er ingen undskyldninger, jeg har simpelthen bare ikke haft overskud, eller noget vildt spændende at dele med jer…
I sidste weekend stod den på fødselsdag, min egen 🙂 Og den blev fejret med en masse super skønne mennesker jeg holder af… Kanon dejlig weekend…
Denne weekend har stået på loppemarked i Holme Olstrup. Havde selv en stand hvor jeg solgte omkring halvdelen af min lejlighed… Det var ret vildt at opleve, og trods en del regn, og en weekend iført polkaprikkede gummistøvler, var det super sjovt.
Jeg fik også shoppet en lille smule, mine køb kan spottes på billederne herover.
Er ret glad for alle de ting jeg kom hjem med, og rigtig glad for at have solgt så godt ud, det vil uden tvivl gøre min kommende flytning meget nemmere… Idag blev papirerne underskrevet, så sommerfuglene er begyndt at melde sig 🙂
Håber I har det fantastisk!
Møs
?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

In Silence...