3
-
Siden ·
-
Hej Tine… Tusind tak 🙂
Og det kan du da 😉
Kalkunen er smurt med et godt lag dijon sennep, derefter har jeg duppet et ok lag brun farin ovenpå (det er lidt smag og behag hvor meget) Så i ovnen på 200 indtil det ser godt karameliseret og færdigt ud (variere også efter hvor stort stykke kød)
Hvidløgs gulerødderne er utroligt simple, og noget så lækre! Du grovsnitter ca 5 fed hvidløg, smider dem i en gryde med en god klat smør (man behøver ikke at spare) Når hvidløgene er brunet let af, så smøret har taget smag, smider du gulerødderne i, jeg snitter dem helst i stænger for syns skyld… Når de er ved at være der (stik i dem med en gaffel, de skal være lidt bløde) så har jeg her supleret med friske bønner, det plejer jeg ikke, men synes det passede til retten…
Flødekartoflerne er vidst ret standart 😉
Håber det kunne bruges…
Siden · -
Fantastisk, tak for det! 🙂
Siden ·
Det lyder- og ser fantastisk lækkert ud! Kunne vi få en opskrift? 🙂