So this is new!...

Søndagstur…

Efter inspiration fundet på facebook i formiddags tog vi en frisk beslutning!

Korncirkler ved Sandvig, syd for Præstø, det skulle da udforskes, og det blev det.

Efter lidt af en køretur fandt vi den så, og selvom jeg aldrig har oplevet en korncirkel før, så må jeg indrømme at den for mig desværre fremstår som værende hjemmelavet. Stråene var ikke bøjede, de var knækkede. Og med de vilde geometriske kunstværker der normalt fremstår ved disse fantastiske fænomener, så var den her ret sølle…

Stadig var det en super sjov tur, og vi fik da en smuk regnbue på vejen hjem, og set en masse af smukke Sandvig og Præstø (må indrømme at jeg sagtens kunne flytte dertil, straks!) Super idyllisk og hyggelige små byer. Har også lavet en aftale med Nana, min søster, om at det skal gøres igen, besøg af Præstø, med brunch og hygge…

Håber I har det skønt derude

Møs

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

So this is new!...